Software-updates voor QuikRead go®

Welkom op de site met de software-update voor de QuikRead go®. U kunt hier de nieuwste QuikRead go-software downloaden naar de USB-stick waarmee u de software van uw QuikRead go Instrument kunt bijwerken. Volg de onderstaande stappen om de update zo goed mogelijk te laten verlopen.
 
Indien hulp nodig is voor software-updating van het QuikRead go Instrument, raadpleeg dan eerst de lijst met veelgestelde vragen (link onder). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke leverancier of met Aidian op het volgende e-mailadres: product.support@aidian.eu.
 
Deze software-update is bedoeld voor QuikRead go-klanten in landen waarin het systeem is geregistreerd. Deze versie van QuikRead go is niet geregistreerd in de VS.
Veelgestelde vragen
Moet ik bij het invoeren van het serienummer van mijn instrument hoofdletters of kleine letters gebruiken?
Het maakt niet uit of u bij het invoeren van het serienummer hoofdletters of kleine letters gebruikt?
 
Moet de USB-stick leeg zijn?
Nee, er mogen bestanden op de stick staan, maar er moet minimaal 1 GB opslagruimte op de stick beschikbaar zijn.
 
Voor welk instrument is deze site met de software-update bedoeld?
Deze software-update is bedoeld voor QuikRead go Instrument -klanten in landen waarin het systeem is geregistreerd. Deze versie van QuikRead go is niet geregistreerd in de VS.
 

Welke nieuwe functies biedt software versie 8.2.2 voor de Quik Read go?

Bekijk hier de functies

 
Ik heb het softwarepakket gedownload naar de USB-stick, maar de stick wordt niet herkend door het QuikRead go Instrument (geen USB-pictogram op het display). Wat moet ik doen?
De USB-stick is defect of is niet met FAT32 geformatteerd en als primaire, actieve partitie gepartitioneerd. Probeer een andere stick of formatteer de stick.
 

Waar kan ik het serienummer van het instrument vinden?
Het serienummer van het instrument kan worden gevonden aan de onderkant van het instrument. Zie de afbeelding bij stap “Voer het instrument-serienummer in“.

Kies uw regio

VS Rest van de wereld

Voer het serienummer van uw instrument in

Het serienummer van het instrument kan worden gevonden aan de onderkant van het instrument.

Vul uw contactgegevens in.

Correct. Uw gegevens zijn opgeslagen.

De gegevens die u hebt ingevuld, kloppen niet. Controleer deze gegevens.

Opslaan

Download de nieuwste softwareversie naar de USB-stick. Nadat het downloaden is voltooid, haalt u de USB-stick uit uw computer. Steek de USB-stick in een van de USB-poorten van het QuikRead go Instrument.
 
Over de USB-stick:
De USB-stick moet 1 GB of meer zijn in een FAT32 format, en gepartitioneerd als een primaire partitie, die actief is gemerkt.. Voordat u de software downloadt naar de USB-stick, controleert u of het QuikRead go Instrument de USB-stick detecteert. U doet dit door de USB-stick in een van de USB-poorten van het QuikRead go Instrument te steken. Het USB-pictogram wordt weergegeven op het scherm nadat de stick is gedetecteerd.
 
Overzetten van de inhoud:
1. De gedownloade file wordt gearchiveerd en dient te worden overgezet naar de USB-stick. Navigeer naar uw download-folder (daar, waar u de file hebt gedownload). Verschillende browsers kunnen iets andere opdrachten hebben.
Opmerking: laat de naam van het bestand of de map ongewijzigd wanneer u de bestanden kopieert naar een USB-stick. De naam van de map moet “qrzwupdate” zijn.
 
2. Klik op de gedownloade file en selecteer “Alles overzetten”. Selecteer uw USB-stick en zet alles over. De “Alles overzetten”-opdracht kan ook worden gevonden in: Open met à 7-zip.
 
Volg na het overzetten van de file de beschikbare instructies in de richtlijnen.
 
Hoe de nieuwste software naar uw instrument te uploaden:
Lees de richtlijnen voor het uploaden van de software.
 

U moet de regio, het serienummer en de gebruikersgegevens invoeren.
Filename
SHA-1 Hash

Als u uw beheerderswachtwoord kwijt bent, kunt u hier een tijdelijk beheerderswachtwoord aanvragen. Het tijdelijke wachtwoord kan slechts één keer worden gebruikt en is een week geldig. OPMERKING Gebruik grote lettertypen in het instrumentnummer. Houd bij het invoeren van een tijdelijk wachtwoord voor QuikRead rekening met hoofdletters en kleine letters. Kleinere lettertypen zijn te vinden achter de Abc-knop op het QuikRead go-toetsenbord.

U moet de regio, het serienummer en de gebruikersgegevens invoeren.